Kto Nas Szuka Ten Nas Znajdzie Tam Gdzie Czuć Palącą Się Gandzie
Propozycja nr 1:
Obowiazkowe logowanie na forum w celu zapisu na lucka. Nie bedzie wtedy problemu, ze ktos klanowke skasowal. Poza tym codzienne pamietanie o 8 zapisanych gosciach na lucka jest lekka przesada. A tak na forum mozna sobie wejsc i sprawdzic.
Propozycja nr 2:
Proponuje zakupic elastyczny set, szamanski set i db/dsk kosciane palki. Powody znane wszystkim. Zacznimy od.... elastyka
Propozycja nr 3: Skladki klanowe powinny byc obowiazkowe. Dobrowolnosc nie pomaga nikomu, w szczegolnosci ludziom, ktorzy regularnie placa.
Propozycja nr 4: 1 obleg o repe /tydzien
Propozycja nr 5: przedmioty na pielgi wymieniajcie przez rynek, lepiej miec 2 zestawy lucka w zk poki co niz jakies pierscienie koncentracji....... jak zakupimy elastyka, kosciaki i reszte sprzetu to miejsca w zk braknie nawet na jeden pelny zestaw szczescia....
Propozycja nr 6 - najwazniejsza - LATWOSC!! Czy ktos posiada ? jak tak to optowalbym o zwolnienie jegomoscia ze skladek klanowych jezeli latwosc bedzie na stale lezala w zk (gdyby ktos mial runiczne spodnie to tak samo
)
To na razie tyle. Jezeli ktos ma inne zdanie na w/w opinie, prosze o wypowiedzi. Mozna by tez bylo jakas ankiete zrobic dotyczaca tego co kupijemy za prki klanowe......
pozdrawiam
Moderator
proponuje stworzyc czarna liste osob czesto nas atakujacych bedzie mozna wpisac nick klijenta a koledzy z klanu od czasu do czasu dadza mu po glowie wiem ze cos takiego istnieje w innych klanach i skutecznie odstrasza zapedy agresorow
teoretycznie mozna
a praktycznie to jak jestes rozwiniety i malychy cie leja to sie nie dziw ze to robia, bo dostaja po 180 prkow za kazdy atak. sam tak robie, tylko wybieram nieaktywne farmy
trzebaby bylo takze usuwac ich z listy kiedy przestana atakowac.
Jak dla mnie troche za duzo zachodu ale jak chcecie to ok.... niech sie tylko jedna osoba zglosi do prowadzenia listy.
co do zmian
trzeba wprowadzic troche dyscypliny chodzi mi o lucka paranoja jest branie lucka i pisanie biore lucka karawana konczy sie za godzine a rozbiore sie za trzy bo dopiero wtedy bede mial kompa czy cos tam ludzie nie macie czasu robic wyprawek nie bierzcie lucka i tyle zielony i szefowa nie sa od rozbierania
co do propozycji zakupow
dziwi mnie to ze niektorzy pisza ze najwazniejszy jest elastyk mi on wogole nie jest potrzebny kultka i wladca zwierzat tak samo a chyba liczy sie caly klan a nie tylko lapacze
co do lucka proponuje zeby skapletowac jeden konkretny lucek a nie dwa kupcie dsk zlosliwy a te co sa w zk sprzedajcie poki jeszcze cos sa warte jeden komplet w zk reszta miejsca na pozyczanie sprzetu na pielgi
co do sprzetu
nirozumiem jednej rzeczy szefowa i aivory znajomi kumple porzyczajcie sobie rzeczy przez rynek dzis zajmowaliscie we trojke z aivory1 7 miejsc w zk sorki ale potem ktos prosi o sprzet na pielge i nie mam jak pozyczyc
no i zakupy propozycje
1 latwosc okolo 25k na paliczki tylko trzeba czesto przegladac forum
2 szamana i bizuteria krwi bez tego nie ma walki w oblu
3 udoskonalic lucka
takie jest moje skromne zdanie
co do elastyka - u nas w klanie jest 21 graczy ktorzy NIE SA KULTYSTAMI i nie moga pakowac zwinki w oblu. Wszystkich graczy jest 26ciu
I dlatego elastyk jest taki wazny.
Tym bardziej ze na r8 wiekszosc to lapacze......
ja ciebie rozumiem tylko po co palniakowi zwinka zobacz ile jest w klanie lapaczy i ilu z nich walczy biala
jest moze tu 3 bialasow zreszta nie wiem kupujcie co chcecie dla mnie mozecie kupic 4 zlosliwy kask ha ha
wedlug mnie elastyk nie jest potrzebny na R8 do naszego klanu w wiekszosci palniacy a to ze
np. zalozysz elastyka i uzyjesz te 12 zwinki dodatkowe i bedziesz miec np 50 zwinki
to bialas i tak trafi bo bedzie mial zapewne wiecej na oblu
ten serv bardziej na szczesciu zalezy jezeli masz szczescie
to koles z bialymi cie nie trafi ;]
a co do zmian zeby OT niebylo to wedlug mnie powinnismy bardziej sie zgrac nie tylko ZK i te sprawy
ale na oblu kazdy i jezeli mu czegos brak to pisze i ktos mu cos rzuci
a w danej sekundzie przedmioty rzucaja najczescie Aivory Malutkiej lub Zydowi ;]
a reszta albo malo odwazna albo niewiem ;]
po drugie troche wiecej sparingow moze pare prob przejscia do 3 strefy
zeby zaczelo sie cos dziac bo nikiedy to nudne sie zaczyna robic takie zycie w ''spokojnej ''''starosci''
A w reszcie sie z konkwista zgadzam tylko trzeba placic skladki^^
Ps. Sorry za mega rozpiske^^
Ostatnio edytowany przez MorrowinD (2009-06-05 16:26:31)