PoPi GanJa Sqad

Kto Nas Szuka Ten Nas Znajdzie Tam Gdzie Czuć Palącą Się Gandzie

#1 2009-03-16 16:50:21

malutka16

Administrator

Punktów :   

Zmiany

Czekam na propozycje

#2 2009-06-01 20:34:03

_nagash_

Użytkownik

Punktów :   

Re: Zmiany

Propozycja nr 1:
Obowiazkowe logowanie na forum w celu zapisu na lucka. Nie bedzie wtedy problemu, ze ktos klanowke skasowal. Poza tym codzienne pamietanie o 8 zapisanych gosciach na lucka jest lekka przesada. A tak na forum mozna sobie wejsc i sprawdzic.

Propozycja nr 2:
Proponuje zakupic elastyczny set, szamanski set i db/dsk kosciane palki. Powody znane wszystkim. Zacznimy od.... elastyka

Propozycja nr 3: Skladki klanowe powinny byc obowiazkowe. Dobrowolnosc nie pomaga nikomu, w szczegolnosci ludziom, ktorzy regularnie placa.

Propozycja nr 4: 1 obleg o repe /tydzien

Propozycja nr 5: przedmioty na pielgi wymieniajcie przez rynek, lepiej miec 2 zestawy lucka w zk poki co niz jakies pierscienie koncentracji....... jak zakupimy elastyka, kosciaki i reszte sprzetu to miejsca w zk braknie nawet na jeden pelny zestaw szczescia....

Propozycja nr 6 - najwazniejsza - LATWOSC!! Czy ktos posiada ? jak tak to optowalbym o zwolnienie jegomoscia ze skladek klanowych jezeli latwosc bedzie na stale lezala w zk   (gdyby ktos mial runiczne spodnie to tak samo )

To na razie tyle. Jezeli ktos ma inne zdanie na w/w opinie, prosze o wypowiedzi.  Mozna by tez bylo jakas ankiete zrobic dotyczaca tego co kupijemy za prki klanowe......

pozdrawiam

#3 2009-06-02 20:55:16

elkomendante

Moderator

Punktów :   

proponuje stworzyc czarna liste osob czesto nas atakujacych bedzie mozna wpisac nick klijenta a koledzy z klanu od czasu do czasu dadza mu po glowie wiem ze cos takiego istnieje w innych klanach i skutecznie odstrasza zapedy agresorow

#4 2009-06-02 21:00:17

_nagash_

Użytkownik

Punktów :   

teoretycznie mozna

a praktycznie to jak jestes rozwiniety i malychy cie leja to sie nie dziw ze to robia, bo dostaja po 180 prkow za kazdy atak. sam tak robie, tylko wybieram nieaktywne farmy

trzebaby bylo takze usuwac ich z listy kiedy przestana atakowac.

Jak dla mnie troche za duzo zachodu ale jak chcecie to ok.... niech sie tylko jedna osoba zglosi do prowadzenia listy.

#5 2009-06-03 18:01:59

konkwista

Nowy użytkownik

Punktów :   

co do zmian
trzeba wprowadzic troche dyscypliny chodzi mi o lucka paranoja jest branie lucka i pisanie biore lucka karawana konczy sie za godzine a rozbiore sie za trzy bo dopiero wtedy bede mial kompa czy cos tam ludzie nie macie czasu robic wyprawek nie bierzcie lucka i tyle zielony i szefowa nie sa od rozbierania
co do propozycji zakupow
dziwi mnie to ze niektorzy pisza ze najwazniejszy jest elastyk mi on wogole nie jest potrzebny kultka i wladca zwierzat tak samo a chyba liczy sie caly klan a nie tylko lapacze
co do lucka proponuje zeby skapletowac jeden konkretny lucek a nie dwa kupcie dsk zlosliwy a te co sa w zk sprzedajcie poki jeszcze cos sa warte jeden komplet w zk reszta miejsca na pozyczanie sprzetu na pielgi
co do sprzetu
nirozumiem jednej rzeczy szefowa i aivory znajomi kumple porzyczajcie sobie rzeczy przez rynek dzis zajmowaliscie we trojke z aivory1 7 miejsc w zk sorki ale potem ktos prosi o sprzet na pielge i nie mam jak pozyczyc
no i zakupy propozycje
1 latwosc okolo 25k na paliczki tylko trzeba czesto przegladac forum
2 szamana i bizuteria krwi bez tego nie ma walki w oblu
3 udoskonalic lucka

takie jest moje skromne zdanie

#6 2009-06-03 21:07:16

_nagash_

Użytkownik

Punktów :   

co do elastyka -  u nas w klanie jest 21 graczy ktorzy NIE SA KULTYSTAMI i nie moga pakowac zwinki w oblu. Wszystkich graczy jest 26ciu

I dlatego elastyk jest taki wazny.

Tym bardziej ze na r8 wiekszosc to lapacze......

#7 2009-06-04 15:16:03

konkwista

Nowy użytkownik

Punktów :   

ja ciebie rozumiem tylko po co palniakowi zwinka zobacz ile jest w klanie lapaczy i ilu z nich walczy biala
jest moze tu 3 bialasow zreszta nie wiem kupujcie co chcecie dla mnie mozecie kupic 4 zlosliwy kask ha ha

#8 2009-06-05 16:23:21

MorrowinD

Nowy użytkownik

Punktów :   

wedlug mnie elastyk nie jest potrzebny na R8 do naszego klanu w wiekszosci  palniacy  a to ze
np. zalozysz elastyka i uzyjesz te 12 zwinki dodatkowe i bedziesz miec np 50 zwinki
to bialas i tak trafi bo bedzie mial zapewne wiecej na oblu
ten serv bardziej na szczesciu zalezy jezeli masz szczescie
to koles z bialymi cie nie trafi ;]

a co do zmian zeby OT niebylo to wedlug mnie powinnismy bardziej sie zgrac nie tylko ZK i te sprawy
ale na oblu kazdy i jezeli mu czegos brak to pisze i ktos mu cos rzuci
a w danej sekundzie przedmioty rzucaja najczescie Aivory Malutkiej lub Zydowi  ;]
a reszta albo malo odwazna albo niewiem ;]
po drugie troche wiecej sparingow moze pare prob przejscia do 3 strefy
zeby zaczelo sie cos dziac bo nikiedy to nudne sie zaczyna robic takie zycie w ''spokojnej ''''starosci''
A w reszcie sie z konkwista zgadzam tylko trzeba placic skladki^^
Ps. Sorry za mega rozpiske^^

Ostatnio edytowany przez MorrowinD (2009-06-05 16:26:31)

Stopka forum

RSS